Carlsro Herrefrisør

Carlsro Herrefrisør ligger i Carlsro Centret, som blev bygget tilbage i 50’erne, som del af kollektivbyen Carlsro.

Udover lejligheder bestod byggeriet af butikker, samt visse servicefunktioner, herunder frisør og tandlæge, beboerrestaurant, daginstitution og sågar en fødeklinik.

 Det var i dette miljø Carlsro Herrefrisør blev etableret og salonen har eksisteret i centret lige siden.

Den første ejer var Frisørmester Orla Fussing, som drev salonen fra 1967 og frem til udgangen af 1999, hvorefter Ras/Gert overtog salonen på 1. sal og drev salonen frem til slutningen af 2016, hvor Kawa overtog salonen.

I sommeren 2021 flyttede Kawa salonen ned i stuetagen, hvor den har fået et nyt råt og maskulint udtryk. En lille maskulin oase, med lækre produkter til både håret og skægget. Kunderne klippes i flotte gamle klippestole, hvor man føler sig hensat til gamle dage og salonen er indrettet bevidst med fokus på vintage, rå industrielle materialer og genbrug.​​

Kawa

frisør

Kawa er den nuværende ejer af Carlsro Herrefrisør. Han overtog forretningen i 2016 fra Ras/Gert. Kawa blev færdiguddannet i 2012 og har arbejdet som frisør lige siden. Først i egen salon på Østerbro og siden 2016 i Carlsro. Kawa er god til at snakke med kunderne om hvordan de gerne vil klippes og han brænder for at give kunderne en autentisk oplevelse i hans klassisk indrettede frisørsalon.

Gert

frisør

Ras/Gert er den nu tidligere ejer af Carlsro Herrefrisør, som hjælper i salonen hver onsdag.

Ras/Gert kender rigtig mange i Carlsro og Rødovre, så det er ikke kun os i salonen, men også mange kunder nyder at komme forbi og få en snak med ham om løst og fast. Og så står hans klip selvfølgelig stadig knivskarpt og hans mange års erfaring som frisør ses i en klassisk herreklip af altid høj kvalitet. 

Orhan

frisør

Orhan startede i 2021 i Carlsro Herrefrisør, som nyuddannet frisør. Orhan er vores 100 meter mester i fade, så er du på udkig efter en velgjort fade, så skal du booke din tid hos Orhan.

LION

frisør

Lion er nyeste skud på stammen. Han startede i sommeren 2023. Han virker lidt stille, men tag ike fejl, han har mange års erfaring som frisør. Han er især god til skæg og fade.

Book tid hos din herrefrisør i dag

Tag det første skridt mod din bedste frisør oplevelse. Besøg os, og lad os vise dig den forskel, vi kan gøre for dit hår og dit velvære. Book dit besøg i dag - vi ser frem til at byde dig velkommen hos Carlsro.

Hvem er vi?

Carlsro Herrefrisør

CVR: 35089721

Her ligger vi

Tårnvej 239, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 93 91 05 15

Følg os

Vurderet 5,0 baseret på anmeldelser fra Google & Facebook.

-->